Siekierka Natalia

Mam na imię Natalia! Jestem, a raczej byłam zapalona siatkarką, tancerką, biegaczką - osobą o wielkiej pasji. Zawsze dającą z siebie wszytko, zarówno na boisku czy parkiecie,  jak również w życiu codziennym! Niestety niefortunny upadek zagrodził mi drogę do radości, którą niesie sport. Zerwałam więzadło krzyżowe przednie w lewym kolanie. Sporym wysiłkiem uzbierałam pieniądze na operację, która zakończyła się sukcesem.
Najistotniejsza jest jednak kosztowna rehabilitacja, która mnie teraz czeka. Stanowi ona 60% drogi do sukcesu w powrocie do pełnej sprawności. Gdyby wśród moich przyjaciół, kolegów, koleżanek i znajomych znalazło się tyle Osób, ile mieszka w moim rodzinnym mieście i każdy wspaniałomyślnie poświęciłby 1 zł, miałabym szansę na powrót do pełnego zdrowia.
Każda najmniejsza kwota jest cenna :)

Zwracam się zatem do Was, ludzi dobrej woli o przekazanie 1% podatku lub darowizny na moje subkonto założone w Fundacji AVALON z dopiskiem Siekierka, 892
Z góry bardzo dziękuję za każdy grosz!
Natalia Siekierka

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom