Sęktas Adam

Witam Ludzi Dobrych Serc! Nazywam się Adam Sęktas, mam 45 lat. W 1991 roku uległem wypadkowi, doznałem złamania kręgosłupa i od pasa w dół jestem sparaliżowany. Następstwem uszkodzenia rdzenia była utrata nerki, a w 2010 roku amputacja prawej nogi. Poruszam się na wózku inwalidzkim i potrzebuję ciągłego leczenia, sprzętu rehabilitacyjnego i kosztownej codziennej rehabilitacji oraz odpowiedniej protezy. Zacząłem budować życie w nowych realiach, wymaga to wiele wysiłku i kosztów. Codziennie pokonuję przeszkody wynikające z moich ograniczeń, ale dzięki pomocy życzliwych mi Ludzi Dobrych Serc będę mógł pokonać drogę do niezależnego i aktywnego życia.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Sęktas, 4656 pomagacie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Możesz również mi pomóc wysyłając SMS-a na nr 75 165 o treści POMOC 4656 koszt sms-a: 6,15 zł z czego na moje konto trafia wówczas 5,00 zł.

Z góry dziękuję za pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom