Sawa Adrian

Nazywam się Adrian Sawa. Jestem młodym człowiekiem. Poruszam się w miarę samodzielnie ale tylko w domu. Do dalszych wypraw potrzebuję wózka inwalidzkiego. Jestem osobą niepełnosprawną od urodzenia, mam niedowład kończyn dolnych spowodowany uszkodzeniem kręgosłupa w przebiegu choroby genetycznej. Jestem okresowo rehabilitowany z uwagi na brak wystarczających środków. Nie jestem osobą samodzielną, potrzebuję opieki drugiej osoby w codziennym funkcjonowaniu, brak czucia w poszczególnych częściach ciała. By móc wychodzić z domu potrzebna mi jest długotrwała rehabilitacja. Do każdego wyjścia na rehabilitacje jest mi potrzebna druga osoba. W styczniu 2015 roku przeszedłem pierwsza operację kręgosłupa, która nie powiodła się. W lipcu 2015 przeszedłem kolejną poważną operacje powiązaną z wszczepieniem implantu tytanowego od kręgosłupa piersiowego w dół. Operacje oraz diagnostyka przeprowadzane były w szpitalu w Zakopanym. Niesie to za sobą kolejne duże koszty. Dojazdy na kontrole, leki i rehabilitacje to ogromne nakłady finansowe. Dlatego zwracam się do Państwa z wielką prośbą o pomoc.

ROSZĘ O POMOC W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Sawa, 3374 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.

Dziękuję i pozdrawiam

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom