Sadowski Karol

Nazywam się Karol Sadowski. Mam 26 lat i od urodzenia cierpię na mózgowe porażenie dziecięce. Ze względu na dużą niepełnosprawność ruchową i wzrokową (zez, astygmatyzm, niedowidzenie, oczopląs) muszę systematycznie korzystać z fachowych zabiegów rehabilitacyjnych, jak również z turnusów w specjalistycznych ośrodkach rehabilitacyjnych. Byłem już kilkakrotnie operowany, a teraz najważniejsza jest systematyczna, fachowa rehabilitacja. Ważne i pocieszające jest to, że ciężka praca moja i rehabilitantów zwiększa moje szanse na samodzielność i pozwala bardziej optymistycznie patrzeć w przyszłość. Jednak to wszystko zależy od środków finansowych jakimi będę mógł dysponować. Nie dziwcie się Państwo, że wykorzystawszy skromne możliwości mojej rodziny szukam pomocy u innych.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Sadowski, 5199 pomagacie mi Państwo w walce z chorobą.

Za udzieloną pomoc, za każdą kwotę, która ułatwi mi życie, wszystkim darczyńcom serdecznie dziękuję. Życzę, aby dobro dane wróciło do Was ze zdwojoną siłą.

Karol Sadowski

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom