Rycyrs Rafał

Witam! Mam na imię Rafał. Mam 35 lat. W 1995 roku jako szesnastoletni chłopak przez niefortunny skok do wody złamałem kręgosłup szyjny. Skutkiem tego jest czterokończynowe porażenie. Od tego czasu poruszam się wyłącznie na wózku inwalidzkim. Staram się żyć normalnie. Jednak 19 lat niepełnosprawności, z którą się borykam, robi swoje i z każdym rokiem mój stan zdrowia pogarsza się. Dlatego jest mi niezbędna stała rehabilitacja, która jest niestety bardzo kosztowna, a która to do tej pory bardzo wiele mi pomogła. Staram się usamodzielniać i nie uzależniać od osób trzecich. Dlatego też taka rehabilitacja oraz sprzęt rehabilitacyjny są mi niezbędne. Dzięki Państwa wsparciu mógłbym nadal kontynuować rehabilitację, co powoli przybliżałoby mnie do pokonywania własnych słabości, dążenia do innych, nowych celów i marzeń oraz umożliwiłoby mi w miarę normalne życie.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Rycyrs, 3726 pomagają mi Państwo w mojej drodze ku samodzielności.

Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom