Rybicki Mirosław

Nazywam się Mirosław Rybicki, mam 59 lat. W lutym 2011r. doznałem ciężkich udarów mózgu, w konsekwencji których jestem osobą niepełnosprawną. Słabo mówię i słyszę, mam trudności z połykaniem. Mam jedną nerkę i często zapadam na zakażenie bakteryjne układu moczowego. Utrzymuję się tylko z renty inwalidzkiej. Wymagam stałego leczenia i rehabilitacji. Wciąż zmagam się z licznymi trudnościami, które są efektem choroby, poprzez ciągłą rehabilitację, zarówno szpitalną jak też realizowaną w przychodniach. Dzięki tej formie leczenia, stałem się osobą w miarę samodzielną, wymagającą pomocy tylko w niektórych czynnościach w samoobsłudze. Porzuciłem wózek inwalidzki i zacząłem poruszać się za pomocą chodzika. Pomimo upływu kolejnych lat od tragicznego zdarzenia wciąż trwa u mnie proces zdrowienia i usprawniania, w związku z czym nie powinno się przerywać rehabilitacji. Leczenie rehabilitacyjne jest podstawą w procesie usprawniania chorego i wymaga kontynuacji. Niestety realia w służbie zdrowia są niekorzystne dla chorych. Rehabilitacja bezpłatna jest trudno dostępna a na prywatną brakuje pieniędzy.

POMÓŻ MI W POWROCIE DO SPRAWNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Rybicki, 902 pomogą mi Państwo w codziennych zmaganiach.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom