Rusak Marek

Mam na imię Marek mam 53 lat. Od 26 lat choruję na zapalenie rdzenia kręgowego i niedowład nóg. Poruszam się na wózku od 1997r. W 2007 roku zachorowałem na zakrzepicę zator w żyłach przy sercu, który spowodował, że nie mogłem się poruszać wózkiem ręcznym. Od tego czasu poruszam się na wózku elektrycznym. Jestem na rencie pierwszej grupy inwalidzkiej, siedem lat pracowałem w kopalni. Z renty bardzo ciężko jest zapewnić zakup wszystkich lekarstw i środków życia codziennego, nie wspominając o rehabilitacji na którą mnie nie stać. Do stałych wydatków takich jak lekarstwa dochodzą także koszty utrzymania wózka elektrycznego i konserwacje platformy. Jestem aktywną osobą która nie lubi siedzieć w domu. Dlatego proszę was o pomoc.

PROSZĘ O POMOC W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Rusak, 5704 pomagacie mi Państwo w trudach walki z chorobą. Bardzo dziękuję za każdą pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom