Rulewska Małgorzata

Nazywam się Małgorzata Rulewska, mam 48 lat, jestem pielęgniarką. Do tej pory pomagałam chorym ludziom, teraz sama potrzebuję pomocy i wsparcia. Choruję na chorobę zwyrodnieniową wielostawową o podłożu idiopatycznym [kręgosłup, kolana, biodra, barki] co wiąże się ze stałym leczeniem, przyjmowaniem leków i rehabilitacją. Jestem po dwóch operacjach endoprotezoplastyki biodra prawego i lewego. W 2020 r. mam termin endoprotezy kolana prawego, następnie w perspektywie też lewego. Aby przeczekać ten okres i zmniejszyć ból, 2x w roku przyjmuję  kosztowne leczenie dostawowe.

Obniżona sprawność ruchowa powoduje dodatkowe obciążenie stawów i kręgosłupa, co za tym idzie systematyczne pogarszanie się mojego zdrowia.

By spowolnić proces choroby wymagam stałej rehabilitacji i leczenia, co wiąże się ze znacznymi kosztami.

NIESTETY NA NFZ TRUDNO LICZYĆ

Przekazując darowiznę lub 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Rulewska, 2434 wspieracie mnie w walce z chorobą i utrzymaniem sprawności. Dziękuję wszystkim dotychczasowym Darczyńcom za okazane wszelkie wsparcie - Małgorzata

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom