Różanowski Waldemar

Cześć, nazywam się Waldek Różanowski wraz z rodzeństwem Marzeną i Jarkiem chorujemy na zanik mięśni.

Zanik mięśni to choroba która powoduje, że Nasze mięśnie słabną, mniej więcej od 7 roku życia poruszamy się na wózku. W czynnościach takich jak: jedzenie, mycie, ubieranie się, potrzebujemy pomocy gdyż nie możemy unieść rąk.

Pomimo dość ciężkiej choroby jesteśmy optymistycznie nastawieni do życia i ludzi, staramy się żyć aktywnie na tyle ile to możliwe w naszej sytuacji. Ja z Marzeną pracujemy przez Internet.  Jarek administruje pewną stroną, ale nie zajmuje mu to zbyt wiele czasu ;).

Zarobione pieniądze odkładamy na budowę domu, w którym w przyszłości chcemy zamieszkać razem ze zdrową siostrą Natalią. Gdy uda się to zrealizować planujemy otworzyć rodzinny DPS by mieć środki z Państwa na opiekę. Za pieniądze, które udało nam się zaoszczędzić kupiliśmy już działkę oraz zebraliśmy 50 tyś. zł

Budowa domu jest jednak kosztowna i wiemy, że bez Was cel będzie bardzo trudny do zrealizowania. Przekazanie 1% podatku na moje subkonto w fundacji avalon lub darowizny przybliży nas do celu jakim jest własny dom, dzięki któremu będziemy bardziej niezależni.

POMÓŻ MI SPEŁNIAĆ MOJE MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Różanowski, 820 pomagacie mi Państwo spełnić marzenie o własnym domu oraz zmniejszacie koszty mojego codziennego funkcjonowania.

Bardzo dziękujemy za pomoc.

Więcej informacji na stronie www.jarrek.pl

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom