Różanowski Waldemar

Hej, nazywam się Waldek, choruję na zanik mięśni, od 10-go roku życia poruszam się na wózku. Przez 6 lat mieszkałem w mieście, gdzie uczyłem się razem z bratem w liceum. Tam zrodziło się marzenie, by zamieszkać we własnym mieszkaniu w mieście - razem z niepełnosprawnym rodzeństwem Jarkiem i Marzeną.

Teraz mieszkamy w niewielkiej wiosce Somonino, gdzie nie ma za wiele atrakcji, więc większość czasu spędzamy w domu. Chcielibyśmy żyć aktywnie, móc spotykać się ze znajomymi, wychodzić z domu do kina, kawiarni lub w inne miejsca, w naszej miejscowości nie ma takich możliwości. W tym roku dostałem pracę, ale sam zbierałbym na mieszkanie bardzo długo, biorąc też pod uwagę inne wydatki związane z chorobą.

Jeśli chcecie mi Państwo pomóc w spełnieniu marzenia, proszę przekażcie 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Różanowski,820.

Pozdrawiam - Waldek Różanowski

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom