Różanowski Jarosław

Witam, mam na imię Jarek. Wraz z rodzeństwem Waldkiem i Marzeną choruję na zanik mięśni, od 10-go roku życia poruszamy się na wózku.

Przez 6 lat mieszkałem w mieście, gdzie uczyłem się razem z bratem w liceum. Tam zrodziło się marzenie, by zamieszkać we własnym mieszkaniu w mieście - razem z Marzeną i Waldkiem. Teraz mieszkamy w niewielkiej wiosce Somonino, gdzie nie ma za wiele atrakcji, więc większość czasu spędzamy w domu. Chcielibyśmy żyć aktywnie, móc spotykać się ze znajomymi, wychodzić z domu do kina, kawiarni lub w inne miejsca, w naszej miejscowości nie ma takich możliwości.

Nie mam możliwości samemu zebrać pieniędzy na mieszkanie, dlatego postanowiłem otworzyć subkonto w Fundacji Avalon. Jeśli chcecie mi Państwo pomóc w spełnieniu marzenia, proszę przekażcie 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Różanowski, 819.

Pozdrawiam serdecznie

Jarek Różanowski

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom