Róż Magdalena

Nazywam się Magdalena Róż mam 14 lat. Urodziłam się z przepukliną oponowo-rdzeniową, co spowodowało, że poruszam się na wózku inwalidzkim. Obecnie jestem uczennicą gimnazjum. Tak jak moi rówieśnicy mam zainteresowania i swoje marzenia. Jednak nie jest łatwo je realizować. Codziennie walczę z barierami architektonicznymi (np. schody, nieprzystosowane mieszkanie). Wymagam też regularnej rehabilitacji.

Nie zraża mnie to jednak. Jestem pozytywnie nastawioną do życia nastolatką. Lubię spotykać się z rodziną, przyjaciółmi, uprawiać sport. Staram się żyć normalnie. Realizację marzeń chce rozpocząć od dostosowania mojego mieszkania do potrzeb osób niepełnosprawnych i zakupu niezbędnego mi sprzętu ortopedycznego. Niestety jest to bardzo kosztowne, dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie.

POMÓŻ MI REALIZOWAĆ MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę na moje subkonto w  Fundacji AVALON z dopiskiem RÓŻ, 1328 pomagacie mi Państwo w codziennych zmaganiach w walce o normalne życie oraz w spełnianiu marzeń.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom