Romański Grzegorz

W listopadzie zeszłego roku nasze życie wywróciło się go góry nogami. Wraz z nagłym zatrzymaniem akcji serca Grzesia. Po tym śpiączka. Strach, ból i jednoczesna wiara w cud, mimo pesymizmu lekarzy. Dzięki Waszej pomocy jeden cud już się zdarzył, dziękujemy z całego serca! Grzesiek po 9 miesiącach wybudził się ze śpiączki. Dzięki pobytowi w wyspecjalizowanej placówce, za którą niestety trzeba płacić, nasze największe marzenie spełniło się. Lekarze nie dawali na to szans, ale on się obudził. Najbliższy rok będzie decydujący dla jego powrotu do sprawności. Najbliższe 12 miesięcy po wybudzeniu to największa szansa na odzyskanie sprawności. Grzesiu się nie poddaje, dzielnie ćwiczy, my jego najbliżsi również. Do walki o jego sprawność potrzebuje intensywnej rehabilitacji, a ta kosztuje. Teraz liczy się czas. Terminy na państwową rehabilitację skazują Grzesia na leżenie w łóżku. Dlatego jego sprawność zależy od Waszych dobrych serc. Pomóżcie mu wrócić do sprawności.

PRZEKAŻ 1%! DOBRO WRACA!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Romański, 2798 wspierają Państwo powrót do zdrowia mojego męża.

Dziękuję i pozdrawiam,

Katarzyna Romańska

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom