Róg Krystyna

Nazywam się Krystyna Róg. Mam 69 lat. Od 25 lat choruję na Reumatoidalne Zapalenie Stawów. Choroba wymaga ciągłego leczenia i rehabilitacji. Od 2007 r. jestem po amputacji nogi na wysokości uda. Zbieram pieniądze na wymianę protezy która będzie kosztować ponad 30 tyś. zł. W 2015 r. wykonano mi częściową protezę od kolana w górę, pozostała do wymiany stopa która kosztuje od 7,5 tys. zł./średniej klasy/oraz leja silikonowa/3tys. zł./ na które nie otrzymam dofinansowania. Od amputacji na pierwszą protezę i wymiany leji/ponieważ chudnie mi kikut/wydałam 56 tys. zł. z własnych środków i pomocy rodziny. Trudno mi teraz przeznaczać wszystkie pieniądze na protezę  dlatego poprosiłam Fundację Avalon o pomoc, która otworzyła mi subkonto. Proteza to stała skarbonka do końca życia jeśli chce się być częściowo samodzielnym przy obecnej chorobie.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Róg, 3600 pomożecie mi Państwo w ukończeniu protezy i codziennych potrzebach związanych z niepełnosprawnością.

Dziękuję serdecznie za dotychczasową pomoc i proszę o dalszą, będę bardzo wdzięczna.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom