Robak Danuta

'Człowiek jest wielki nie przez to co posiada, lecz przez to kim jest, nie przez to co, ma lecz przez to, czym dzieli się z innymi. (Jan Paweł II)

Danusia Robak zawsze była osobą pełną życia, szczęśliwą i życzliwą dla wszystkich, aż do dnia tragedii, która wydarzyła się 20 grudnia 2012r. W jednej chwili jej życie diametralnie się zmieniło... W wypadku samochodowym straciła syna, a sama doznała urazu rdzenia kręgowego. W stanie ciężkim trafiła do szpitala, gdzie poddano ją skomplikowanej operacji korporektomii odcinka szyjnego. Obecnie jej stan wymaga codziennie kosztownej rehabilitacji, dzięki której ma szansę wrócić do sprawności.

Dlatego zachęcamy wszystkich do przekazania 1% podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Robak,1991. Każda najdrobniejsza wpłata daje Danusi szansę na powrót do zdrowia. Nawet najdrobniejszy jej sukces może być także Państwa zasługą!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom