Repetowski Witold

Nazywam się Witold Repetowski, mieszkam w Krakowie. Urodziłem się z Dziecięcym Porażeniem Mózgowym, którego konsekwencją jest spastyczny niedowład kończyn. W związku z moim schorzeniem już od dzieciństwa bardzo często korzystałem z rehabilitacji i pobytów w sanatorium. Na domiar złego w listopadzie 1998r. zostałem potrącony przez samochód, w wyniku czego doszło do złamania prawego uda. Byłem trzykrotnie operowany, a następnie długo rehabilitowany.

Pomimo mojej niepełnosprawności chciałbym żyć aktywnie, gdyż z natury jestem osobą kreatywną, pełną pomysłów i dążącą do samorealizacji. Zdaję sobie sprawę, że moja niepełnosprawność w znacznym stopniu utrudnia mi takie przedsięwzięcia, dlatego bardzo potrzebuję nowego wózka inwalidzkiego, który zapewniłby mi pewną mobilność i ułatwił zrealizowanie moich planów i zamierzeń.

POMÓŻ MI BYĆ BARDZIEJ SAMODZIELNYM!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Repetowski, 835 pomagacie mi Państwo urzeczywistnić moje marzenia o większej samodzielności i samorealizacji.

Za każdą wpłatę bardzo dziękuję.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom