Raczkowska Katarzyna

Witam Państwa. Nazywam się Katarzyna Raczkowska i mam 48 lat. Jestem szczęśliwą mężatką i babcią. Niestety od prawie 17 lat choruję na nieuleczalną chorobę, jaką jest stwardnienie rozsiane (SM). Moja sprawność ruchowa uległa znacznemu pogorszeniu i od sześciu lat poruszam się wyłącznie na wózku inwalidzkim. Wymagam pomocy bliskich w codziennych czynnościach. Jestem optymistką. Pomaga to mi i moim bliskim znajdować siły by walczyć z chorobą, bólem, strachem i przygnębieniem.

Utrzymanie mojego organizmu w formie wymaga ciągłej rehabilitacji i zażywania leków. Wiąże się to z dużym nakładem finansowym, znacznie przekraczającym możliwości mojej rodziny. 1% Twojego podatku nie wyleczy mojej choroby, ale da siłę do dalszej walki.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1 % podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Raczkowska, 3308 pomożesz mi w codziennym życiu.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom