Popławska Katarzyna

Nazywam się Katarzyna Popławska, mam 39 lat. Jestem osobą niepełnosprawną od urodzenia. W swoim życiu przebyłam ponad 30 wielogodzinnych zabiegów operacyjnych. Kilka z nich zakończyło się niestety poważnymi powikłaniami. Podczas zabiegu złamano mi kość biodrową i wszczepiono gronkowca. W wyniku tej sytuacji, mojej choroby nigdy nie udało się wyleczyć. Od ponad 20 lat poruszam się z pomocą kul łokciowych i zmagam się z codziennością, żyjąc w chronicznym bólu. Choroba ciągle się pogłębia, a jej objawy nasilają.

Jedyną szansą na funkcjonowanie jest ciągła i profesjonalna rehabilitacja, w szczególności fizykoterapia - niestety nie stać mnie na wszystkie zabiegi.

Zawsze byłam i jestem osobą aktywną społecznie i zawodowo. Mam dwoje zdrowych dzieci, dla których każdy dzień jest wart poświęceń. Dlatego zwracam się z prośbą o pomoc i wsparcie mnie w walce z moją chorobą.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Popławska,1283 pomagacie mi Państwo w walce z chorobą, za co z góry dziękuję.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom