Płudowski Paweł

Mam na imię Paweł. Mam 31 lat. W wieku 21 lat zachorowałem na malformację naczyniowa odcinka szyjnego kręgosłupa, w wyniku czego jestem inwalidą l grupy z niedowładem lewostronnym i częściowym brakiem odczuwania temperatury dotykanych przedmiotów. Wszystkie czynności wykonuję jednę ręką. Oprócz tego schorzenia, posiadam krótszą lewą nogę (w wyniku stanu rzekomego). Natomiast w  wieku 12 lat miałem koarktacje aorty.

Jestem rencistą. Jedynym źródłem mego utrzymania jest renta, która ledwo wystarcza na codzienną egzystencję. Zwracam się z gorącą prośbą o przekazanie 1% podatku na konieczną rehabilitację, życie i leki. Mieszkam na wsi więc zdobycie pracy i dojezdżanie do niej jest w moim przypadku bardzo utrudnione.

POMÓŻCIE PAŃSTWO W MOJEJ REHABILITACJI

Prezkazując 1% podatku lub darowizny FUNDACJI AVALON z dopiskiem Płudowski, 2473 wspierają Państwo mnie w codziennej rehabilitacji i leczeniu. Za wszelką pomoc, serdecznie dziękuję.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom