Płotczyk Piotr

Cześć. Nazywam się Piotr Płotczyk. Mam 16 lat i chodzę do I klasy technikum informatycznego. W czerwcu 2014 roku w wyniku wypadku komunikacyjnego doznałem złamania kręgosłupa w odcinku piersiowym Th7, Th8, przez co poruszam się na wózku inwalidzkim. Od wypadku minęło półtora roku, ale przez cały czas jestem rehabilitowany. Dzięki temu jestem w dobrej kondycji fizycznej i psychicznej. Jestem na etapie poruszania się w łuskach ortopedycznych przy balkoniku. Dobrze wiem, że czeka mnie długa i kosztowna rehabilitacja, ale nie poddam się i wierzę w siebie, bo to jest jedyna szansa dla mnie na powrót do pełnej sprawności.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Płotczyk, 3879 pomagacie mi wrócić do zdrowia. Serdecznie dziękuję.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom