Piotrowski Adrian

Nazywam się Adrian Piotrowski, wraz z siostrą urodziłem się w 34 tygodniu ciąży, 26 kwietnia 2015r. Po przyjściu na świat miałem problemy z oddychaniem, skutkiem czego jest Mózgowe Porażenie Dziecięce. Nie widziałem jeszcze twarzy moich najbliższych, reaguję jedynie na światło. Nadal samodzielnie nie siedzę, nie raczkuje, nie mówię  i nie chodzę.

Szansą dla mnie jest szeroko ukierunkowana rehabilitacja ruchowa i wzroku, oraz stymulacja całego rozwoju psychoruchowego, które powoli przynoszą efekty. Mama marzyła o terapii komórkami macierzystymi. Udało się uzyskać wymagane zgody. Teraz zbieramy środki na opłacenie tej terapii, która pozwoli na osiągnięcie znacznie lepszych efektów rehabilitacji i do tego może poprawić mój wzrok.

Rodzice bardzo się starają o lepsze jutro dla mnie, ale bez pomocy ludzi dobrej woli, jest to niemożliwe. Zbieramy również na liczne rehabilitacje, leczenie, wyjazdy do specjalistów, sprzęt ortopedyczny i rehabilitacyjny, oraz na turnusy rehabilitacyjne (koszt jednego to około 5500zł. za 2 tygodnie, zaleca się takie 4 w roku).

POMÓŻ ADRIANKOWI W WALCE O SPRAWNOŚĆ.

PODARUJ 1% A ON ODWDZIĘCZY SIĘ 100% UŚMIECHEM

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Piotrowski, 5708 pomagacie Państwo Adriankowi w dalszym leczeniu i rehabilitacji oraz codziennym funkcjonowaniu. Dziękujemy.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom