Piecha Agata

Nazywam się Agata Piecha, mam 31 lat. Urodziłam się z dziurą w sercu, po krótkim czasie powstała niedomykalność zastawki aortalnej. Długie lata pochłonęły szpitale, lekarze, kontrole, rehabilitacja i tak jest do tej pory. Po drodze chorowałam na skazę białkową, nerki a następnie cukrzyce. Od tamtej chwili jestem pod stałą opieką i kontrolą lekarzy. Mam problemy z osłabionym organizmem, od 11 lat choruję na celiakię, przeszłam stłuszczenie wątroby i sepsę po zarażeniu w szpitalu, która zniszczyła mi wzrok o który starałam się dbać przez tyle lat. Przeszłam 2 operację oczu i zastrzyk lucentis. Zdaniem lekarzy potrzebuje jeszcze serii tych zastrzyków a nie jest to mały koszt. Od kilku lat jeżdżę na lasery na oczy, rehabilituje się, trzymam dietę która jest bardzo kosztowna, biorę insulinę by żyć oraz inne leki niezbędne mi do funkcjonowania. Bardzo potrzebuje pomocy w codziennym funkcjonowaniu, w zakupie zastrzyków na oczy i pompy insulinowej. Nigdy nie dojdę do pełni sił ale pomoc dobrych ludzi pomoże mi w lepszym funkcjonowaniu.

PROSZĘ O WSPARCIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Piecha, 1792 pomagacie mi Państwo w mojej chorobie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom