Pawłowska Alicja

Mam na imię Alicja i całe swoje życie walczę z niepełnosprawnością spowodowaną mózgowym porażeniem dziecięcym. W ubiegłym roku 18 marca przeszłam skomplikowaną i wielogodzinną  operację selektywnej rizotomii, która miała na celu zmniejszyć spastyczność i zniwelować ból jej towarzyszący, a tym samym dać mi szansę na większą samodzielność i chodzenie. Obecnie poruszam się na wózku inwalidzkim, ale możliwe są przejścia w barierkach i o balkoniku. Rehabilitacja jest bardzo długotrwała i niestety bardzo kosztowna, a każda godzina ćwiczeń z profesjonalnym rehabilitantem to kolejny krok bliżej do realizacji celu. Dlatego zwracam się do Was z wielką prośbą o przekazanie 1 % na moją rehabilitację, dzięki której mam nadzieję, będę mogła lepiej i sprawniej się poruszać.

POMÓŻ MI ZREALIZOWAĆ MOJE MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Pawłowska, 355 pomagacie mi Państwo realizować moje marzenia.

Z całego serca dziękuję za okazaną pomoc :)

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom