Pawlak Dorota

Witam. Mam na imię Dorota i mam 36 lat. Razem z mężem Mariuszem mieszkamy w Grodzisku Wielkopolskim. W roku 2006 wykryto u mnie stwardnienie rozsiane. Bardzo chciałabym podziękować za dotychczas okazane serce i pomoc. Dzięki 1 % z podatku mogłam zakupić niezbędne i bardzo drogie leki, opłacić wizyty u specjalistów, jak również zakupić paliwo na dojazdy do nich. Choroba postępuje, ale dzięki tej pomocy proces ten jest wolniejszy. Dlatego po raz kolejny zwracam się z prośbą o przekazanie na moją rzecz 1% podatku przy rozliczaniu się z Urzędem Skarbowym. Otrzymane środki chcę przeznaczyć na likwidacje barier architektonicznych. Marzę o windzie do mieszkania, ponieważ chodzenie sprawia mi coraz więcej trudu, a bardzo chciałabym wychodzić na zewnątrz do ludzi. Nie chcę, żeby mój świat ograniczył się do małego mieszkanka. Dlatego proszę Państwa o pomoc.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem PAWLAK, 1187 pomagacie mi Państwo w moich codziennych zmaganiach z chorobą.

Za okazane wsparcie serdecznie dziękuję. Dorota Pawlak

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom