Pater Waldemar

Nazywam się Waldemar Pater. Od 8 lat choruję na stwardnienie rozsiane. Choroba ma charakter trwale postępujący, co spowodowało, że aktualnie jestem osobą niepełnosprawną w stopniu znacznym. Leczenie farmakologiczne daje znikome rezultaty, gdyż jest to choroba nieuleczalna. Do tej pory nie wynaleziono skutecznego lekarstwa. Jest jednak nadzieja na spowolnienie postępów choroby poprzez regularną rehabilitację, która pomaga mi zachować resztki sprawności. Niestety jest ona bardzo kosztowna. Dlatego zebrane pieniądze chciałbym przeznaczyć na rehabilitację domową i dostosowanie mieszkania do moich potrzeb, aby pozbyć się barier, z którymi muszę się zmagać nawet w domu. Mimo wielu przeszkód staram się żyć normalnie i uśmiechać, bo nie można się jeszcze poddawać.Bardzo proszę Państwa o wsparcie. Pomoc ta jest dla mnie szansą i nadzieją na to, iż będę mógł jak najdłużej samodzielnie funkcjonować. Wierzę, że okażecie mi  swe serce.

BRAKUJE MI 1% DO SZCZĘŚCIA!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem PATER,933 na moje leczenie i rehabilitację - dajecie mi Państwo szansę na wiarę w lepsze jutro i pomagacie w zmaganiach z chorobą.
Z góry dziękuję za Wasz dobry gest. Więcej o mnie na http://silawnadziei.pl/

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom