Palecka Jagoda

Dzień dobry. Nazywam się Jagoda Palecka, jestem córką Ewy i Tadeusza Lichy. Byłam zdrową, samodzielną i cieszącą się życiem 28-letnią dziewczyną. W lutym 2011 roku moje życie się zmieniło. Uległam wypadkowi na sankach, w skutek czego doznałam otwartego złamania kości udowej, wielofragmentowego złamania kości podudzia oraz zmiażdżenia stawu skokowego prawej kończyny. Jestem po kilku operacjach, niestety powikłania po operacjach i urazie są tak duże, że postawiono mi diagnozę ostrego zapalenia kości.

Wiem już, że nigdy nie wrócę do pełnej sprawności, ale jest jeszcze szansa, by chociaż w części powrócić do normalnego życia i poruszać się na własnych nogach. Przede mną jeszcze długie i trudne leczenie, potem rehabilitacja, ale warto zaryzykować. Chcę jeszcze tyle dróg przemierzyć :)

Dlatego też proszę każdego, kto może i zechce pomóc mi finansowo: Każda złotówka ma znaczenie.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem PALECKA, 1097 dokładacie się Państwo nie tylko do mojego leczenia i rehabilitacji, ale przede wszystkim dajecie mi nadzieję na powrót do niezależnego i samodzielnego życia. A wierzcie mi, to bezcenny dar.

Za każdą okazaną pomoc z całego serca dziękuję!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom