Ostasiewicz Tomasz

Nazywam się Tomek, mam 39 lat. Jestem żonaty i mam synka, który w maju skończy 7 lat. W październiku 2011 roku uległem poważnemu wypadkowi komunikacyjnemu, w wyniku którego mam niedowład spastyczny 4-kończynowy. Pierwsze prognozy nie były obiecujące. Lekarze nie potrafili stwierdzić czy mam szansę na przeżycie, a nawet jeśli przeżyję to prawdopodobnie będę oddychał tylko i wyłącznie przy użyciu respiratora i będę sparaliżowany.

Nie poddałem się. Podjąłem walkę. Dzięki odpowiedniej opiece i rehabilitacji oddycham samodzielnie i odzyskałem minimalną sprawność w lewej ręce. Jednak nadal nie jestem w stanie samodzielnie funkcjonować. Jestem całkowicie uzależniony od pomocy innych we wszelkich czynnościach. Wymagam całodobowej opieki. Moim jedynym marzeniem na dzień dzisiejszyjest odzyskanie samodzielności. Aby móc wrócić do jakiejkolwiek sprawności potrzebuję długotrwałej i intensywnej rehabilitacji. Państwa ofiarność pomaga mi w powrocie do zdrowia.

PROSZĘ O POMOC W ODZYSKANIU SAMODZIELNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Ostasiewicz, 1166 pomagacie mi Państwo w powrocie do normalnego życia. DZIĘKUJĘ.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2017. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom