Ostasiewicz Tomasz

Nazywam się Tomek, mam 38 lat. Jestem żonaty i mam synka, który w maju skończy 6 lat. Cztery lata temu uległem poważnemu wypadkowi komunikacyjnemu, w wyniku którego mam niedowład 4-kończynowy. Pierwsze prognozy nie były obiecujące. Lekarze nie potrafili stwierdzić czy mam szansę na przeżycie, a nawet jeśli przeżyję to prawdopodobnie będę oddychał tylko i wyłącznie przy użyciu respiratora i będę sparaliżowany.

Nie poddałem się. Podjąłem walkę. Dzięki odpowiedniej opiece i rehabilitacji oddycham samodzielnie i odzyskałem minimalną sprawność w lewej ręce. Jednak nadal nie jestem w stanie samodzielnie funkcjonować. Jestem całkowicie uzależniony od pomocy innych we wszelkich czynnościach. Wymagam całodobowej opieki. Moim jedynym marzeniem na dzień dzisiejszy jest odzyskanie samodzielności. Aby móc wrócić do jakiejkolwiek sprawności potrzebuję długotrwałej i intensywnej rehabilitacji. Państwa ofiarność pomaga mi w powrocie do zdrowia.

PROSZĘ O POMOC W ODZYSKANIU SAMODZIELNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON zdopiskiem Ostasiewicz, 1166 pomagacie mi Państwo w powrocie do normalnego życia. DZIĘKUJĘ

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom