Orszulak Anna

Mam na imię Ania, mam 28 lat. Urodziłam się bez prawego przedramienia. Od najmłodszych lat noszę protezę kosmetyczną, która, poza stwarzaniem pozorów posiadania ręki, nie spełnia zbyt wielu funkcji. Z nią nie przyciągam spojrzeń ludzi, zawsze ciekawych inności, daje mi komfort psychiczny, jednak nie do końca jest przydatna w wykonywaniu codziennych czynności. Marzę o protezie ruchomej, która pozwoli mi robić wszystko to, czego z jedną ręką nie byłam w stanie wykonać, dzięki której zaznam uczucia bycia w pełni sprawną fizycznie i która pomoże mi dalej spełniać marzenia. Jakie? Jednym z nich jest utwierdzenie ludzi w przekonaniu, że mimo różnic w wyglądzie wszyscy jesteśmy tacy sami – tak samo myślimy, czujemy i tak samo pragniemy rozwijać się zawodowo, a dzięki współpracy możemy osiągnąć wyznaczone sobie cele. Możecie wziąć udział w tej współpracy i pomóc mi spełniać marzenia.

POMÓŻ MI SPEŁNIĆ MOJE MARZENIE

Cena protezy ruchomej jest bardzo wysoka, dlatego zwracam się z prośbą o wsparcie finansowe. Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Orszulak, 579 pomożeciemi Państwo w jej zakupie. Za wszelką pomoc dziękuję z całego serca.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom