Ochrymiuk Emil

Mam na imię Emil, mam 30 lat. W 2012 r. uległem wypadkowi komunikacyjnemu. Złamałem kręgosłup na poziomie piersiowym, w wyniku czego jestem sparaliżowany od klatki piersiowej w dół. Wypadek spowodował, że musiałem przerwać pracę, zmienić diametralnie dotychczasowe życie rodzinne i towarzyskie. Od roku próbuję odnaleźć się w nowej sytuacji, poruszając się na wózku inwalidzkim. Dalsza rehabilitacja pozwoli mi na uzyskanie możliwie największej sprawności i usamodzielnienie się.

Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na zakup kosztownych sprzętów rehabilitacyjnych i samej rehabilitacji domowej oraz wyjazdów do specjalistycznych ośrodków rehabilitacyjnych.

POMÓŻ MI ZMIENIĆ ŻYCIE NA LEPSZE!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Ochrymiuk,2043 pomożecie mi Państwo zmienić życie na lepsze. Serdecznie dziękuję za każdą wpłatę.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom