Nowakowska Zofia

Nasza córeczka Zosia od 21.01.2013 r., choruje na nieuleczalną cukrzycę typu 1.  Leczona jest przy pomocy pompy insulinowej. Aby dać jej szansę na prawidłowy rozwój i beztroskie dzieciństwo, korzystamy z sensorów i transmitera do ciągłej kontroli glikemii. System pomiarów, za pomocą sygnału dźwiękowego, ostrzega o potencjalnie niebezpiecznym, zbliżającym się niskim lub wysokim poziomie glikemii. Miesięczne utrzymanie tego sprzętu jest bardzo kosztowne i tylko dzięki Państwa pomocy będziemy mogli Zosi zapewnić dalsze leczenie bez konieczności dziesięciokrotnego bolesnego nakłuwania, związanego z codziennym pomiarem glikemii. Zosia dzielnie znosi wszystkie uciążliwości związane z cukrzycą i mimo choroby jest radosnym dzieckiem.

POMÓŻMY ZOSI CIESZYĆ SIĘ ZDROWIEM !

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem NOWAKOWSKA,2631 pomagacie nam normalnie żyć. Dziękujemy za pomoc i pozdrawiamy wszystkich ludzi dobrego serca.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom