Nowak Anna

Mam na imię Ania i mam 22 lata. Większość mojego życia przeplatała się z chorobami. Najpierw w wieku trzech lat zachorowałam na nowotwór złośliwy miednicy małej. Po tej wygranej walce nie mogłam jednak zapomnieć o skutkach, jakie pozostawiła po sobie ta choroba - mam usunięty m. in. pęcherz, co bardzo utrudnia mi codzienne funkcjonowanie. Gdy już zaczęłam w miarę normalne życie i powoli przyzwyczaiłam się do skutków leczenia, choroba powróciła w innej postaci - tym razem jako mięsak Ewinga uda lewego.

Obecnie jestem już po leczeniu, jednak nadal wymagam częstych wizyt kontrolnych w Centrum Onkologii w Warszawie oraz w Gdańsku. Potrzebuję też stałej rehabilitacji, ponieważ po operacji usunięcia guza pojawił się obrzęk limfatyczny, który cały czas rośnie, a co za tym idzie utrudnia mi chodzenie. Wyjazdy do CO oraz rehabilitacja są bardzo kosztowne, dlatego bardzo potrzebuje Waszej pomocy. Tylko dzięki Wam mogę wrócić do pełni zdrowia.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Nowak, 3992 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością. Bardzo dziękuję za okazaną pomoc.

„Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;

nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”

Jan Paweł II

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom