Matyasik Michał

Nazywam się Michał Matyasik, mam 26 lat i jestem mieszkańcem Jaworzna (woj. śląskie). Od 13 roku życia zmagam się z ciężką postacią reumatoidalnego zapalenia stawów. RZS to przewlekła choroba objawiająca się uciążliwymi bólami oraz uszkodzeniami stawów i narządów wewnętrznych.

Przez lata aktywności choroba doprowadziła do znacznego wyniszczenia mojego organizmu, a zastosowane leczenie nie przyniosło zamierzonego efektu. Konsekwencją zastosowanych terapii są skutki uboczne w postaci wielu chorób towarzyszących takich jak nadciśnienie tętnicze, cukrzyca, osteoporoza, stłuszczenie wątroby, kompresyjne złamania kręgów.

Aby choć w minimalnym stopniu móc się usamodzielnić i zmniejszyć bariery, które ograniczają moją egzystencję w społeczeństwie, niezbędny jest zakup specjalistycznego sprzętu likwidującego bariery, z którymi spotykam się codziennie.

Dlatego zwracam się do wszystkich ludzi dobrej woli o wsparcie w postaci przekazania 1% podatku dochodowego lub darowizny na moje subkonto w FUNDACJI AVALON z dopiskiem Matyasik,1701. Każda, nawet najmniejsza pomoc pozwoli na likwidację barier, z którymi się zmagam oraz swobodne funkcjonowanie w społeczeństwie i realizowanie postawionych sobie celów.

Więcej informacji na www.wspierajmichala.pl

Serdecznie dziękuję za okazane mi wsparcie!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom