Malec Agnieszka

Witam, nazywam się Agnieszka Malec, w styczniu skończyłam 25 lat. Urodziłam z Mózgowym Porażeniem Dziecięcym. Choroba ta sprawiła, że mięśnie moich nóg są słabsze niż u osób sprawnych. Ponadto mam zaburzenia równowagi, w wyniku czego nie mogę samodzielnie chodzić, a bardzo tego pragnę. Obecnie poruszam się z pomocą kuli łokciowej, lecz zawsze w towarzystwie kogoś z rodziny, a jednym z moich marzeń jest móc, nie prosząc nikogo o pomoc, samodzielnie pójść np. na zakupy.
Rehabilitanci twierdzą, że mam szansę „wyrzucić” kulę, a dzięki temu zrealizować jedno z moich marzeń, ale to wymaga ciągłej, fachowej i niestety kosztownej rehabilitacji. Środki, które mogłabym uzyskać dzięki Państwa pomocy, za pośrednictwem  Fundacji AVALON umożliwią mi kontakt z fachowcami, którzy, w co głęboko wierzę, pomogą mi być bardziej samodzielną. Bez pomocy ludzi dobrego serca kontakt ten będzie mocno utrudniony, a nawet niemożliwy.

POMÓŻ MI BYĆ W PEŁNI SPRAWNĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem MALEC,736, pomagacie mi Państwo zrealizować moje wielkie marzenie o byciu w pełni sprawną osobą.
Serdecznie dziękuję za każdą wpłatę – Agnieszka Malec

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom