Makaro Barbara

Nazywam się Barbara Makaro, mam 60 lat, od 4 roku życia choruję na rdzeniowy zanik mięśni. Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe w postaci 1% od podatku należnego bądź darowizny umożliwiających mi pokrycie kosztów rehabilitacji oraz wspomagające samodzielne funkcjonowanie w życiu codziennym. Wymagam pomocy osób trzecich, odpowiedniego sprzętu i stałej rehabilitacji. Trudno jest prosić o pomoc dla siebie samej, ale wierzę we wrażliwość i bezinteresowność ludzi dobrej woli. Każde okazane wsparcie będzie dla mnie szansą na ponowne podźwignięcie się. Dzięki osobom na które trafiłam, mogę utrzymać odpowiednią kondycję fizyczną i nadzieję, że jutro będę potrafiła więcej. Chcę być bardziej samodzielna, tak aby bez niczyjej pomocy, o własnych siłach pokonywać trudności życia codziennego. Dochody jakie uzyskuję w postaci renty, w moim przypadku są zupełnie niewystarczające, dlatego zwracam się do wszystkich, którzy w jakikolwiek sposób mogliby mi pomóc. Każde okazane wsparcie będzie dla mnie szansą na przedłużenie mojej aktywności.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Makaro, 574 pomagacie mi Państwo spełniać marzenia o poprawie stanu mego zdrowia, dziękuję! Barbara

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom