Maciejewski Michał

Nazywam się Michał Maciejewski, urodziłem się 4.01.2010 roku w 34 tygodniu ciąży z opadniętą powieką i niedotlenieniem okołoporodowym. Mam wzmożone napięcie mięśniowe. Jestem opóźniony psychoruchowo i potrzebuję pomocy drugiej osoby. Nie chodzę i nie mówię, w przedszkolu zrobiono mi książeczkę z obrazkami, dzięki której mogę się komunikować i sygnalizować swoje potrzeby.

30 sierpnia 2011 roku zdiagnozowano u mnie Mózgowe Porażenie Dziecięce 4 kończynowe. Jestem objęty opieką psychologa, rehabilitanta, logopedy, neurologa, ortopedy, okulisty i genetyka. Środki uzbierane dzięki Państwu w Fundacji Avalon w roku 2014/15 zostaną przeznaczone na dodatkowe rehabilitacje, których bardzo potrzebuję, bo tylko po systematycznych ćwiczeniach robię duże postęp. Teraz ćwiczę tylko 2 razy w tygodniu i to jest trochę za mało.

Każdy kto przekaże 1% podatku lub darowiznę dla Michałka w Fundacji Avalon pomoże zapewnić Michałkowi warunki do rozwoju i funkcjonowania w codziennym życiu oraz rehabilitację, dzięki której mamy nadzieje, że Michałek zacznie chodzić.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Maciejewski, 1809 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością. Wszystkim darczyńcom z głębi serca dziękujemy. Link do Bloga Michasia: http://michalmaciejewski2010.blogspot.com/.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom