Łoń Krzysztof

Nazywam się Krzysztof Łoń, mam 45 lat. W 2000 roku w wyniku wypadku samochodowego (nie z mojej winy), doznałem poważnego urazu kręgosłupa - złamanie kompresyjne na odcinku L1 z przemieszczeniem i dyskopatią.

Jestem przeznaczony do bardzo skomplikowanej i złożonej operacji kręgosłupa, która nie gwarantuje powrotu do zdrowia w 100%, a szanse jej powodzenia lekarze oceniają na 20-30%. Mam duże trudności z samodzielnym poruszaniem się. Obecnie jestem w związku partnerskim, z którego mam dwoje dzieci (chłopiec 7 lat i dziewczynka 1,5 roku). Partnerka jest obecnie na urlopie wychowawczym bezpłatnym i opiekuje się chorym synem (podejrzenie o astmę,) a także moją najmłodszą córką .

Ze względu na moją trudną i złożoną sytuację oraz niewystarczającą ilość środków finansowych, które przeznaczam na rehabilitację, lekarstwa moje oraz dzieci i inne niezbędne wydatki związane z systematycznym przyjmowaniem leków oraz opieki lekarskiej, zwracam się do Państwa o pomoc finansową na pokrycie kosztów rehabilitacji, specjalistycznych badań i zakupu leków. Każda ofiarowana kwota, nawet najmniejsza będzie dla mnie i mojej Rodziny dużym wsparciem.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Łoń,615wspieracie mnie Państwo w moich codziennych zmaganiach i walce o powrót do zdrowia.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom