Lewiński Daniel

Nazywam się Daniel Lewiński. W wieku 28 lat złamałem kość udową. Wówczas uważano, że przyczyną złamania był nowotwór złośliwy kości. Jak się później okazało – już po zastosowanym leczeniu na raka – diagnoza ta była błędna. Przeszedłem intensywne leczenie chemioterapią, jak również kilka operacji, w tym wycięcie kości udowej wraz z głową kości udowej z otaczającymi ją mięśniami i zastąpieniem jej endoprotezą. Podczas leczenia zostałem dodatkowo okaleczony. Uszkodzono mi kolano, nie przyszyto pozostałych mięśni do endoprotezy co spowodowało ich zanik oraz zwyrodnienia i przeciążenia w całym szkielecie. Z uwagi na to, że zostałem błędnie zdiagnozowany, źle leczony i okaleczony, wymagam dalszego specjalistycznego leczenia oraz kolejnych operacji, jak i stałej indywidualnej rehabilitacji, która jest bardzo kosztowna i poza moim zasięgiem finansowym.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem LEWIŃSKI, 230 pomagacie mi Państwo w powrocie do zdrowia.

Wszystkim ofiarodawcom serdecznie dziękuję.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom