Lewera Katarzyna

Mam 23 lata, choruję na wirusowe zapalenie rdzenia kręgowego. Chorobę wywołało standardowe szczepienie przeciwko wirusowi polio, jakie otrzymałam w 3 miesiącu życia.  Efektem było osłabienie lewej ręki oraz całkowity niedowład kończyn dolnych, a w konsekwencji wózek inwalidzki. Od tamtego czasu minęło wiele lat, w ciągu których intensywnie rehabilitowałam się w różnych ośrodkach w Polsce, a także za granicą. Po operacji i półrocznej rehabilitacji, którą przeszłam w 2002 roku nieco poprawił się mój stan zdrowia. Jednak z powodu braku ciągłości ćwiczeń postępy stanęły w miejscu. Na dzień dzisiejszy sporadycznie poruszam się o kulach, w większości jednak skazana jestem na wózek inwalidzki.

Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na pokrycie takich kosztów, jak rehabilitacja, zakup sprzętu rehabilitacyjnego i ortopedycznego, pokrycie kosztów związanych z pobytem w ośrodkach rehabilitacyjnych, specjalistycznych badań oraz zakupu leków.

POMÓŻ MI STANĄĆ NA NOGI!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Lewera, 202 – pomagacie mi Państwo urzeczywistnić marzenia i wspieracie moją rehabilitację.

Każda ofiarowana kwota, nawet najmniejsza pozwoli mi na dalszą rehabilitację i leczenie, a za każdą złotówkę jestem Państwu niezmiernie wdzięczna.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom