Lekston Marcin

Nazywam się Marcin Lekston. Mam 29 lat. Urodziłem sie z Mózgowym Porażeniem Dziecięcym czterokończynowym. Mam niesprawne ręce i nogi, jestem spastyczny i bardzo mało mówię. Jestem osobą leżącą - poruszam sie tylko na wózku inwalidzkim obsługiwanym przez moich rodziców. We wszystkich czynnościach, jak np. ubieranie, jedzenie oraz czynnościach fizjologicznych muszą pomagać mi rodzice. Ukończyłem Liceum Ogólnokształcące (indywidualne nauczanie w domu). Moje zainteresowania to przede wszystkim komputer. Bardzo kocham zwierzątka, mam pieska oraz dwa kotki. Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe na pokrycie kosztów związanych z moją rehabilitacją, pobytami w ośrodkach rehabilitacyjnych, specjalistycznych badań oraz zakupu leków.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Lekston, 1103 pomagacie mi Państwo w mojej codziennej walce z niepełnosprawnością. Za wszystkie wpłaty bardzo dziękuję!

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom