Łazowski Adam

Nazywam się Adam Łazowski. Mam 31 lat, pochodzę z Gliwic. Kiedyś byłem bardzo aktywny fizycznie i zawodowo - byłem żołnierzem zawodowym. Brałem udział w misji w Afganistanie. W maju 2014 roku uległem poważnemu wypadkowi motocyklowemu, na skutek którego doznałem urazu kręgosłupa z uszkodzeniem rdzenia kręgowego i porażeniem kończyn dolnych. Obecnie jestem w trakcie rehabilitacji, która jest bardzo kosztowna, lecz małymi kroczkami przynosi efekty. Chciałbym jeszcze kiedyś być aktywny i wrócić do samodzielnego życia. Walczę o to z całych sił, nie tracąc nadziei. Zwracam się do Państwa z gorącą prośbą o wsparcie finansowe na pokrycie kosztów rehabilitacji, zakupu niezbędnego sprzętu rehabilitacyjnego i ortopedycznego. Wierzę, że dzięki wsparcia Państwa oraz przyjaciół wrócę do samodzielnego życia.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Rehabilitacja jest teraz konieczna, aby wrócić do normalności, dlatego przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Łazowski, 3703 pomagacie mi Państwo wrócić do zdrowia.

Dziękuję za wszelką pomoc.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom