Kwiatkowski Daniel

Witam. Nazywam się Daniel Kwiatkowski. Od urodzenia choruję na Dziecięce Porażenie Mózgowe spowodowane komplikacjami okołoporodowymi. Poruszam się za pomocą dwóch kul łokciowych.

Dzisiaj jestem 27-letnim chłopakiem czynnym zawodowo i aktywnie uczestniczę w życiu społecznym i sportowym. Obecnie trenuję podnoszenie ciężarów, niegdyś pływanie i rekreacyjnie nurkowanie. Jestem z tego bardzo zadowolony i czuję się też spełniony życiowo.

Ale nie byłoby to możliwe, gdyby nie codzienna, ciężka rehabilitacja, która jest mi niezbędna, abym mógł się spełniać w tych wszystkich dziedzinach życia. Bez systematycznej rehabilitacji nie ma efektów. Jest ona jednak dla mnie bardzo kosztowna. Pomimo tego, że jestem czynny zawodowo, jest to dla mnie ogromny wydatek. Jeśli przerywa się rehabilitację, to efekty wcześniejszej pracy zanikają, pojawiają się na nowo przykurcze w stawach i ograniczona ruchomość. Na co dzień pracuję w pozycji siedzącej przy komputerze, co również nie sprzyja poprawie sprawności i funkcjonowania.

Oprócz opłacenia kosztów codziennej rehabilitacji, Państwa wsparcie chciałbym również przeznaczyć na zakup sprzętu rehabilitacyjno-ortopedycznego oraz turnusy rehabilitacyjne.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem KWIATKOWSKI,24 pomagacie mi Państwo w codziennych zmaganiach i realizacji moich marzeń.

Serdecznie dziękuję.
Daniel Kwiatkowski

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom