Kwaśniak Krzysztof

Nazywam się Krzysztof. Mam 22lata. Od urodzenia choruję na Mózgowe Porażenie Dziecięce. Dzięki intensywnej rehabilitacji prowadzonej od pierwszych miesięcy życia mogę samodzielnie chodzić. Z powodu porażenia ośrodka artykulacji mam problemy z wyraźną mową. Mam też obniżoną sprawność manualną i napięcie mięśniowe, przez co szybko męczę się przy wykonywaniu różnych czynności życiowych. Jestem niedojrzały emocjonalnie i często zachowuje się nieadekwatnie do swojego wieku.  Ludzi darzę wielką życzliwością i łatwo nawiązuję kontakty, przez co jestem powszechnie lubiany. Jestem zawsze chętny do pomocy innym.
Moją pasją są autobusy. Znam na pamięć trasy wszystkich linii autobusowych w Warszawie! Na bieżąco śledzę wszelkie zmiany w rozkładach. Marzę, aby zostać kierowcą autobusu. Niestety, przy obecnym stanie zdrowia, jest to dla mnie nieosiągalne.
Środki, które mógłbym uzyskać dzięki Państwa pomocy umożliwią mi dalszą rehabilitację ruchową i neurologiczną.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kwaśniak, 538 możecie Państwo wspomóc moją rehabilitację, w wyniku której uzyskam zdolność do samodzielnego funkcjonowania w życiu.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom