Kura Dawid

Nazywam się Dawid Kura, mam 24 lata. Od maja 2011 roku jestem osoba niepełnosprawną. W dniu 07.05.2011r. w drodze do pracy uległem wypadkowi komunikacyjnemu, od tamtego czasu nie mogę sam egzystować. Doznałem urazu kręgosłupa piersiowego z porażeniem kończyn dolnych. W tym momencie jestem osobą przykutą do wózka inwalidzkiego. Ponadto miałem również uszkodzoną tętnicę pachową w lewej ręce, co doprowadziło do niedokrwistości całej ręki, a w konsekwencji amputacji na wysokości ramienia.
Nie wiem, czy są Państwo w stenie wyobrazić sobie, jak radykalnie zmieniło się moje życie. Wcześniej byłem chłopakiem pełnym energii z planami na przyszłość. W obecnej sytuacji nie widzę sensu w swoim życiu. Jedyne co mi pozostało, to walczyć o lepsze jutro. Niestety na to potrzebuję dużo środków finansowych, których nie mam. Oczywiście mam wielkie wsparcie ze strony mojej rodziny. Jednak koszty zakupu protezy ręki, wózka elektrycznego (gdyż jedna ręką nie da się pchać zwykłego) dalsze leczenie rehabilitacyjne i koszty przystosowania domu do mojego kalectwa, przekraczają możliwości mojej niezamożnej rodziny.
Dlatego zwracam się z ogromną prośbą do ludzi dobrej woli. Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem KURA 1095, pomagacie mi Państwo przestać być ofiarą tego nieszczęśliwego wypadku, a stać się znów aktywną osobą.
Zapewniam o niezmierzonej wdzięczności za każdą, nawet najmniejszą pomoc, jakiej będą Państwo mogli mi udzielić w przywracaniu mnie do samodzielności i wiary w lepsze jutro.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom