Kulus Magdalena

Mam na imię Magda. W życiu najbardziej lubię wyzwania, nigdy się więc nie nudzę. Jestem autorką książki "Blondyn i Blondyna", która ukazała się w serii "Monika Szwaja poleca" nakładem Wydawnictwa SOL. W 2014 roku w tym samym wydawnictwie wydałam powieść "Nie tylko o łajdakach". Zawodowo zajmuję się promocją. Z wykształcenia jestem polonistką – współpracuję m.in. z czasopismem o książce dla dziecka „Guliwer”. Jestem założycielką i prezesem honorowym Stowarzyszenia Osób Chorujących na Rdzeniowy Zanik Mięśni "SMAk Życia". Od urodzenia choruję na zanik mięśni. W związku z tym mam mało siły, poruszam się na wózku. Jedynym lekiem na moją chorobę jest rehabilitacja. Fundusze zbieram głównie na ćwiczenia, a także na turnusy rehabilitacyjne. Zebrane środki wykorzystuję również na naprawy i konserwację mojego wózka elektrycznego, specjalnej windy, dzięki której mogę się wydostać z domu i podnośnika. Tylko dzięki tym sprzętom i zajęciom z fizjoterapeutami mogę pracować, prowadzić aktywne życie i stale rozwijać swoje zainteresowania oraz pasje.

POMÓŻ MI ŻYĆ AKTYWNIE!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Kulus, 695 pomagacie mi Państwo żyć aktywnie pomimo mojej choroby. Za wszelkie formy pomocy (także za ciepłe myśli!) serdecznie dziękuję.

Zapraszam na moje blogi: www.blondyniblondyna.blox.pl, www.blondyni.blox.pl

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom