Kukawka Kacper

Nazywam się Kacper Kukawka.
We wrześniu 2011 r., kilka dni przed swoimi osiemnastymi urodzinami uległem wypadkowi na motocyklu. Doznałem złamania kręgosłupa i uszkodzenia rdzenia kręgowego. Teraz poruszam się na wózku inwalidzkim.
Mimo tych przeciwności losu „w terminie” ukończyłem technikum budowlane i zdałem maturę. Obecnie studiuję na Politechnice Poznańskiej. Wierzę, że dobre wykształcenie pozwoli mi w zdobyciu odpowiedniej pracy. Nie osiągnąłbym tego bez codziennych, kosztownych zajęć rehabilitacyjnych. Rehabilitacja pozwala mi utrzymać osiągniętą sprawność i zdrowie.

POMÓŻ MI W POWROCIE DO SPRAWNOŚCI!

Przekazując 1% podatku dochodowego lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Kukawka, 1022 dajecie mi Państwo nadzieję na powrót do zdrowia i prowadzenie normalnego życia, za co z góry dziękuję. Bardzo dziękuję za dotychczasowe wsparcie, Państwa darowizny pozwalają mi na kontynuowanie rehabilitacji i dalsze leczenie.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom