Kujawa Adam

Jestem Adam, mam 34 lata. W dniu moich urodzin stwierdzono u mnie SMA - Rdzeniowy Zanik Mięśni. Od wczesnych klas szkoły podstawowej poruszam się na wózku inwalidzkim. Moimi hobby i największą miłością są Sporty Walki, szczególnie MMA, oraz piłka nożna - klub Ruch Chorzów. Oprócz tego uwielbiam psie zaprzęgi oraz gry komputerowe i filmy. Pomimo mojej choroby staram się być pogodnym człowiekiem służącym pomocą innym ludziom jak tylko potrafię i staram się żyć w miarę możliwości normalnie. Choroba jednak cały czas postępuje. Z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kujawa, 2127 pomożecie mi Państwo zgromadzić środki, które przeznaczę na potrzebną mi rehabilitację oraz koszty leczenia. Dziękuję wszystkim ludziom dobrej woli, którzy ofiarują 1% swojego podatku. Dzięki Wam mam szansę na spełnienie moich marzeń oraz spowolnienie mojej choroby. Rehabilitacja skutecznie opóźnia rozwój SMA. Przez to będę lepiej funkcjonował w życiu codziennym.

Pozdrawiam - Adam

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom