Kucharczyk Adam

Adaś jest niepełnosprawny od urodzenia. Ma zespół wad wrodzonych m.in.: czterokończynowe porażenie mózgowe, skrzywienie kręgosłupa, przesuniecie serca. Ma trudności z siedzeniem i samodzielnym chodzeniem - wymaga ciągłej opieki. Mimo swojej choroby jest zawsze wesołym i pogodnym chłopcem. Dostarcza swojej rodzinie wiele radości.

Intensywna rehabilitacja daje pozytywne rezultaty. Adaś powinien przebywać co najmniej kilka razy w roku na turnusie rehabilitacyjnym. Koszt dwutygodniowego turnusu wynosi 4.900zł. Robimy wszystko, aby Adaś był w miarę sprawny. Niestety, nie jesteśmy w stanie zdobyć tak dużych środków finansowych na dalsze leczenie i rehabilitację. Dlatego apelujemy do wszystkich ludzi o pomoc w dalszej rehabilitacji naszego syna Adasia .

POMÓŻ ADASIOWI W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując mi 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kucharczyk, 1871 wspieracie Państwo codzienne zmagania naszego dziecka.

Dziękujemy – rodzice Adasia

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom