Krawczyk Szymon

Mam na imię Szymon, mam 11 lat. Od urodzenia byłem nadpobudliwy i stwarzałem niebezpieczne sytuacje. Gdy miałem 8 lat, po wielu wizytach u psychologów i pobycie w szpitalu zdiagnozowano u mnie ADHD oraz zaburzenia zachowania i emocji. Dodatkowo mam wadę wzroku i niskorosłość spowodowaną złą pracą tarczycy oraz zaburzenia integracji sensorycznej. Jestem pod stałą opieką psychiatry, psychologów, okulisty, endokrynologa, ortodonty. Mam orzeczenie o niepełnosprawności ze wskazaniem stałej opieki. Mama musiała zrezygnować z pracy, ponieważ przez moje schorzenia czasem nie mogę zapanować nad sobą. Mam młodszą siostrę, którą bardzo kocham i mogę jej zrobić coś, nad czym nie zapanuję i będzie cierpiała.

Rehabilitacja, wizyty i dojazdy do lekarzy, leki i terapia pochłaniają dużo pieniędzy, ale też przynoszą efekty. Dzięki nim zacząłem nawiązywać normalne stosunki z kolegami, którzy zaczynają mnie akceptować. Mam nawet nadzieję, że wreszcie znajdę upragnionego przyjaciela, którego nigdy nie miałem. Dlatego zwracam się do Państwa z ogromną prośbą o wsparcie finansowe na dalsze leczenie i rehabilitację.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem KRAWCZYK, 1654 pomagacie mi Państwo wyrosnąć na porządnego człowieka. Z góry dziękuję za każdy grosz.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom