Krawczuk Mateusz

Pamiętaj! Przekazanie 1% nic nie kosztuje a wiele znaczy dla chorego człowieka. Mateusz ma 23 lata, mamę i pięcioro rodzeństwa. Potrzebuje rehabilitacji. Dnia 10 października 2011r. uległ wypadkowi przechodząc na pasach. Przez 50 dni leżał w śpiączce przechodząc szereg operacji. Lekarze nie dawali mu szans jednak los chciał inaczej. Mateusz ma niedowład lewostronny i padaczkę pourazową. Nieważne że człowiek porusza się na wózku inwalidzkim, ale ma chęć do godnego życia. W czerwcu 2015r ukończył zaoczne liceum ogólnokształcące. Jego pasją jest pisanie wierszy.  Prosimy o pomoc i okazanie dobrego serca dla mego Syna w lepszym funkcjonowaniu przy codziennych czynnościach. Dziękujemy za wsparcie każda złotówka dla Niego to szansa na lepsze jutro.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNEJ WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Krawczuk, 4148, pomagacie jej Państwo w codziennej walce o sprawność.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom