Kozioł Natalia

Szanowni Państwo, kilka słów o mnie. Mam na imię Natalia, lat 30, urodziłam się chora na rdzeniowy zanik mięśni (SMA), jest to choroba genetyczna, oprócz mnie chorują na nią również  trzy moje starsze  siostry Sylwia-lat 35, Klaudia-lat 34, Katarzyna-lat 32 (wszystkie poruszamy się na wózkach). Mieszkam razem z Klaudią, pozostałe siostry mieszkają osobno. Pomimo postępującej i nieuleczalnej choroby jestem osobą uśmiechniętą, radosną, ukończyłam studia, obecnie pracuję, staram się być samodzielna zarówno w mieszkaniu jak i poza nim. Codziennie wychodzę do pracy, na rehabilitację.

Do codziennych wyjść z mieszkania potrzebna jest nam platforma schodowa, ponieważ mieszkamy w bloku w którym aby dostać się do windy trzeba pokonać jeszcze 9 schodów, pomagają nam w tym osoby trzecie (które samodzielnie opłacamy nie korzystając z żadnego wsparcia) jednakże jest to ograniczone sporym wysiłkiem fizycznym jak i finansowym więc musimy ograniczać swoje wyjścia i starać się tak wszystko zaplanować, aby załatwić wszystkie sprawy za jednym razem. Abyśmy były bardziej samodzielnekonieczne jest również dostosowanie mieszkania do naszych potrzeb jednakże koszty zakupu platformy i jednoczesne dostosowanie mieszkania są zbyt duże. Dlatego zwracamy się do Państwa z ogromną prośbą o pomoc i wsparcie w sfinansowaniu platformy schodowej, która w znacznym stopniu ułatwi nam samodzielność i pozwoli na swobodne wychodzenie z mieszkania.

PROSZĘ O POMOC W SAMODZIELNYM FUNKCJONOWANIU

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Kozioł, 6970 wspieracie mnie Państwo w dążeniu do samodzielności oraz w walce z chorobą.

Natalia

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT 2018. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Jeśli chcecie Państwo wesprzeć moją osobę, proszę kliknąć w pole cel szczegółowy i wpisać moje nazwisko w polu wyszukiwania lub wybrać je z rozwijanej listy. W prawidłowo wypełnionej deklaracji, w polu "Cel szczegółowy" musi się znaleźć moje nazwisko i numer subkonta.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

Pobierz wersję dla systemu MS Windows:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

opp standard 29678 pobierz 1

Pobierz wersję dla systemu Linux:

opp standard 29678 uruchom 1

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.   e pity po prostu