Kowalik Tomasz

Tomasz ma 31 lat. W maju 2014r. przebywając w szpitalu przeszedł nagłe zatrzymanie krążenia /NZK/, w wyniku czego doznał uszkodzenia mózgu z niedotlenienia. Przebywał 13 dni w śpiączce farmakologicznej. Tomek cierpi na niedowład czterokończynowy, zespół Lance-Adamsa, mioklonie oraz zaburzenia behawioralne w przebiegu poreanimacyjnej encefalopatii. Nie jest w stanie samodzielnie się poruszać i funkcjonować, wymaga stałej pomocy najbliższych. Tomek stracił część pamięci, ma problemy z mową i pisaniem.

Tomek jest pod opieką lekarzy i rehabilitantów, którzy starają się by mógł być samodzielny. Jednakże budżet którym dysponujemy jest ograniczony. Dlatego zwracamy się z prośbą o pomoc. Środki uzyskane z 1% przekażemy na rehabilitację neurologiczną.

POMÓŻMY TOMKOWI W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kowalik, 5527 pomagacie Państwo Tomkowi w walce o sprawność.

BEZPŁATNY PROFESJONALNY PROGRAM PIT 2016!

Rozlicz lub skoryguj swój PIT w 3 prostych krokach:

1. Pobierz i zainstaluj lub uruchom program online

2. Wypełnij druki w prostym kreatorze

3. Rozlicz PIT przez Internet lub wydrukuj i wyślij pocztą.

opp1proc

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :)

epitypobierz

epityuruchom